Yağlarınıza Maydanoz Kürü ile Veda Edin


  Kullanımı oldukça fazla olan maydanoz girdiği her yiyeceğe güzellik katar ve bu sefer de yağlarımızı yakma konusunda marifetlerini sergiliyor. Zaten maydanozun faydaları saymakla da bitmez. İçerisinde A, C, K vitaminlerini barındıran maydanoz, zengin içerikleriyle oldukça sağlıklı bir bitkidir. Salatalarımıza çeşni olarak katmaktan yaptığımız yemeklerin üzerine süs olarak koymaya kadar neredeyse her yemeğe uyum sağlayabilir maydanoz. Bu kadar faydası olan maydanoz artık diyet yapanların en çok aradığı bitkisidir. Ötem atmamıza yardımcı olan etkisiyle kilolarımızdan kurtulmada en büyük yardımcılarımızdan birisi de artık maydanoz.

Dünya'nın En Pahalı Yiyecekleri

  Bugüne kadar lüks restoranlarda, otellerde pahalı yiyecekler yemiş, kabarık bir hesap ödemiş ne kadarda pahalıymış demiş olabilirsiniz. Ya da menüye bakarken ee yok artık bu paraya da yemek mi olurmuş demeyin. Asıl bu yiyeceklerin fiyatlarına bakın sonra hangisi daha pahalıymış siz karar verin. Gelin birlikte bakalım birbirinden pahalı bu yiyeceklere..


Ramazan Sofralarına Aman Dikkat!


  Yaklaşan Ramazan ayında beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor. O güzel iftar sofralarını uzun bir süre beklemek ve ardından yemeye başlayınca kendini durdurmak çoğu kişiye zor geliyor. Ama açlığımıza aldanıp iftar masasını silip süpürmememiz, bütün gün aç kalacağımızı düşünerek de sahur vaktinde midemizi tıka basa doldurmamamız gerekir.

İzmit'in En Konsept Kafesi '' Hayal Atölyesi''

     3/2/2018 tarihinde Bilal B.ziyaretçi tarafından Hayal Atölyesi'de çekilen fotoğraf

İzmit'in en tatlı en güzel kafelerinden biri 'hayal atölyesi'. Yürüyüş yolunun altında olan kafe özellikle öğrenciler tarafından çok tercih edilen bir mekan. Bu kadar tercih edilmesinin birçok nedeni var.