Adı gibi sıcacık bir mekan 'Kuzine'...


Millet olarak gezmeyi de, yemek yemeyi de çok seviyoruz. Gittiğimiz mekanlarında hem gözümüze hem damağımıza hitap etmesini istiyoruz. Tabi personelin güler yüzü de en önemli tercih sebeplerinden biri. Hepsi bir arada olduğunda mekana karşı müdavimlik denen durum ortaya çıkıyor. İlk yazımız müdavimi olacağınız mekanlardan biri hakkında olsun istedik. 




Ortamdaki modernlik, samimiyet; mekan sahibinin birebir ilgisi ve güler yüzü; yemeklerinin eşsiz lezzetiyle birleşince, muazzam bir karışım çıkıyor ortaya ve her saniyesinden keyif alıyorsunuz geçirdiğiniz zamanın. Kocaeli üniversitesine çok yakın olduğu için, sadece öğrenciler değil, üniversite personeli de oldukça tercih ediyor. Hatta hafta sonları rezervasyonu olmayanların beklemek zorunda kaldığını bile duyduk. 
Biz kahvaltı ettik Kuzine'de ve son derece başarılıydı. Serpme kahvaltı içerisinde, peynir zeytin çeşitleri, taze domates salatalık ve yeşillikler, reçel çeşitleri, sahanda yumurta, bal-kaymak, sigara böreği, pişi, sucuk ve sınırsız çay mevcut. Ekstra olarak isteyebileceğiniz seçeneklerde oldukça fazla. Yumurta çeşitleri, kavurma ve kiremitte mantar bunlardan birkaçı. Yediğimiz her şey lezzetliydi ve masadan kalkarken oldukça tok ve mutluyduk. 
Çok fazla yerde kahvaltı ettiğimizi göz önünde bulundurursak, çok iddialı olacak belki ama Kuzine İzmit'te en zengin ve lezzetli kahvaltıyı misafirlerine sunuyor. Diğer yemeklerini henüz denemedik ama ilk fırsatta bu güzel mekanın başka lezzetlerini de deneyeceğiz. Siz de farklı tatlar peşindeyseniz, bunun yanında kendimi özel hissedeyim de diyorsanız, ilk fırsatta Kuzine'ye uğrayın, pişman olmayacaksınız...













0 yorum:

Yorum Gönder