Patatesli ve Kıymalı Milföy Böreği


 
Altın günlerinin vazgeçilmezlerinden birisi de börektir. Türk mutfağında da önemli bir yer edinmiş olan börek zamanla çok çeşitli bir yapıya bürünmüştür. Neredeyse her damak tadına uygun bir börek çeşidi bulunmaktadır. Peki ama herkes sigara böreği, su böreği vb. yaparken siz farklı olarak nasıl bir börek sunabilirsiniz evinize gelen davetlilere? Hem farklı hem de leziz bir börek için bugün sizlere patatesli ve kıymalı milföy böreği tarifini vereceğiz.

Kocaeli'de başarılı bir Cafe-Restoran; Midpoint Kocaeli...


 Bir mekana gittiğinizde ne arasınız? Ortamın nezih ya da çekici olması, aşırı temiz olması, yemeklerin lezzetli ve sunumlarının özel olması, personelin ilgi alakasının yeterli; hatta biraz fazla olması, kendinizi özel hissetmek? Bunların hangisi sizin tercihlerinizi etkiler bilmiyoruz tabi ki ama, tüm bu kriterleri en üst seviyede bulabileceğiniz, zamanınızı arkadaşlarınızla ya da tek başınıza birbirinden lezzetli yemekler ve geniş içecek seçenekleriyle geçirebileceğiniz, ferah ve güzel bir restoran Midpoint. Tek dez avantajı, özellikle hafta sonları fazlasıyla kalabalık. Midpoint Kocaeli bir zincirin paşarılı bir halkası. 2002den beri 30'dan fazla şubesiyle hizmet veren Midpoint başarısını zirvede tutmak için, personelini titizlikle seçiyor. Menü de ki her kalemin de özenle belirlendiği çok belli.

Hamsinin başkentinde, sadece hamsi yok :) Zengin mutfağıyla Trabzon...


                       Hamsinin ve Tereyağının Krallığı,  Kuzey'in En Güzel  Mutfağı Trabzon


 Türkiye'nin her ili birbirinden güzel birbirinden farkı doğasıyla, mutfağıyla kendine has. Bu güzellikler anlatılmakla bitmez. Aslında bizi de biz yapan bu güzellikler bu farklılıklar. Binlerce yıldır, onlarca kültürden etkilenerek, ülkenin her köşesi bu eşsiz lezzetlere rastlamak mümkün. Fakat öyle bir bölgemiz var ki insanı kendine aşık eden bir yer. Gelin  birlikte bakalım bu eşsiz bölgenin en güzel tatlarına.