Hadi Pastacı Olalım!

Ülkemizde gıda sektörünün gelişmesiyle birlikte açılan okullar ve kurslar sayıca artmaya başladı.Peki ya bu kurslar ne kadar iyi eğitim vermekte?Devletin bu konudaki atılımları neler?İşte bu yazımızda bu sorulara cevap olmaya çalışacağız.



Pilav deyip geçmeyin...


Mutfaklarımızın baş tacı, en önemli yemeklerimizden biridir pilav. Her ne kadar kolaya kaçıp, dümdüz pirinç pilavı, bulgur pilavı yapsak da; davet sofralarında ortaya şaheser niteliğinde pilavlar çıkıyor ortaya. Yöreden yöreye değişen çeşitler mevcut.  Bu anlamda çok geniş bir yelpazeye sahibiz. Mutfağın vazgeçilmezi de olunca, davet yemekleriniz de ana yemek kıvamında pilavlar kurtarıcınız olabilir. Kolay olanı da var, bir ana yemekten daha fazla uğraştıranı da. Bir yemeğin yanına yapılanı da var, başlı başına resital olanı da. bir de eliniz lezzetliyse... Bildiğimiz klasik pilavlar dışında, neler var bir bakalım istedik. Acıkmış olanlara sevgiler...

Şehrin En Lezzetli Festivali'' 101 İstanbul Lezzeti''

101 istanbul lezzeti 2018 ile ilgili görsel sonucuKış bitti artık bahar geldi. Başlasın birbirinden güzel festivaller, etkinlikler... Bugün ki yazımızda 101 İstanbul Lezzeti festivali var. Yılın en renkli, en lezzetli festivali desek doğrudur. Gelin birlikte bakalım bu 101 İstanbul Lezzeti nedir diye.