Yağlarınıza Maydanoz Kürü ile Veda Edin


  Kullanımı oldukça fazla olan maydanoz girdiği her yiyeceğe güzellik katar ve bu sefer de yağlarımızı yakma konusunda marifetlerini sergiliyor. Zaten maydanozun faydaları saymakla da bitmez. İçerisinde A, C, K vitaminlerini barındıran maydanoz, zengin içerikleriyle oldukça sağlıklı bir bitkidir. Salatalarımıza çeşni olarak katmaktan yaptığımız yemeklerin üzerine süs olarak koymaya kadar neredeyse her yemeğe uyum sağlayabilir maydanoz. Bu kadar faydası olan maydanoz artık diyet yapanların en çok aradığı bitkisidir. Ötem atmamıza yardımcı olan etkisiyle kilolarımızdan kurtulmada en büyük yardımcılarımızdan birisi de artık maydanoz.


Malzemeler:

- 15, 16 dal maydanoz (saplarıyla birlikte)
- 1 su bardağı su
- 1 adet limon suyu


Tarif:

  Yapmamız gereken tek işlem, maydanozlarımızı limon suyu ve su ile birlikte blender kabına alıp karıştırmak. İşte bu kadar kolay. Hazırladığımız karışımı kahvaltılardan yaklaşık 10-15 dakika önce aç karnına tüketmek. Eğer bir hafta uyguladıysak bir sonraki hafta ara vermemiz gerek. Sindirim sistemimizin düzenini sarsmamak için bu önemli bir noktadır.

  Bu hazırladığımız maydanoz kürü ile iştahımız kesilecek ve yağ yakımımız hızlanacaktır. Hızlı ödem attırma etkisiyle sağlığınızı olumlu olarak etkiler ve diyetinizi daha verimli hale getirir. Aynı zamanda göz rahatsızlığından dolayı şikayeti olanlar varsa onlara da iyi bir haberimiz var çünkü bu kür göz rahatsızlıklarımıza iyi gelir. Günlük olarak almamız gereken vitamin ve demir ihtiyacının da karşılanmasını sağlar.

  Sağlıklı Yaşamlar...




0 yorum:

Yorum Gönder