Şehrin En Lezzetli Festivali'' 101 İstanbul Lezzeti''

101 istanbul lezzeti 2018 ile ilgili görsel sonucuKış bitti artık bahar geldi. Başlasın birbirinden güzel festivaller, etkinlikler... Bugün ki yazımızda 101 İstanbul Lezzeti festivali var. Yılın en renkli, en lezzetli festivali desek doğrudur. Gelin birlikte bakalım bu 101 İstanbul Lezzeti nedir diye.


İstanbul'u İstanbul yapan lezzetlerin ve şehrin en iyi mekanlarının, sınırsız bir tadım deneyimi için buluştuğu bir etkinlik. İşte 101 İstanbul Lezzeti festivali, katılımcılarına böyle bir ziyafetin kapılarını açıyor.İlgili resim

101 İstanbul Lezzeti Festivali şehrin en iyi restoranlarını ve lezzetlerini 2013 yılından beri İstanbullular ile buluşturmaya devam ediyor. Bu  yıl yine Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda 101 Lezzet 2018 ile birlikte şehrin en gösterişli yemeklerinden vazgeçilmez ayaküstü lezzetlere, İstanbul yaşamında kendine yer edinmiş her türlü tat bir arada.



Her türlü yemeğin olduğu bu etkinlikte kendinizden geçecek her şeyden denemek isteyeceksiniz. Tatlısından, tuzlusuna, ana yemeğine, içeceklerine varan uzun bir listesi varİlgili resim

Yemekleri tatmanın yanı sıra sohbetler, atölyeler, yeme-içmeye dair birçok sürpriz ve gün sonunda after- parti sizi bekliyor.

Denizbank Deniz Private, Afiili Bonus, Deniz Bonus Platinum ve Gold Kart sahipleri 101 İstanbul Lezzeti 2017 biletlerini %30 indirimli olarak alabiliyor. Biletler Bietix'te.
101 istanbul lezzeti 2018 ile ilgili görsel sonucu
Bu güzel havaları evde heba etmeyin. Atlayın arabanıza tam yol festival. Emin olun hem karnınız doyacak hem de çok eğlenip hoş vakit geçireceksiniz. Eeee  ne bekliyorsunuz hadi festivale.
Unutamadan şu notu düşeyim 18 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile de birlikte etkinliğe alınmamaktadır.
101 istanbul lezzeti 2018 ile ilgili görsel sonucu

Şimdiden afiyet olsun...















0 yorum:

Yorum Gönder