İzmit By Unlu

Bugün sizlere yeni deneyimlediğim tarihçesi pekte eski olmayan franchise sistemiyle çalışan By Unlu'yu anlatacağım.Kocaeli ve ilçelerinde toplam 9 mağazayla hizmet veren yaklaşık 15 yıldır gıda sektöründe hizmet veren By Unlu'nun İzmit'teki restoranından bahsedelim.Tasarımı sade ve şık olan restoranda bizi aşırı güler yüzlü ve kibar garsonlar karşılıyor.Gelelim tatlara..

Öncelikle size tattığım iki yemekten bahsedeyim ilki kekikli kremalı tavuk.Açıkçası bu yemek benim gözümde tavuğun bulduğu en müthiş hal o yüzden tadına çok önem veririm.Normalde biber sevmeyen biri olarak bana biberi sevdiren bir restoran olduğunu söyleyebilirim.yemeğin uyumu ve sunum çok hoştu.















Gelelim diğer yemeğimize ''ızgara tavuk''.Izgara tavukta resmen pazar pikniklerinin mangal tadı vardı.Normalde hep ya çok kuru ya da sert olan tavuk tam kıvamında ve tadındaydı.Yani yediğim 2 yemeğe bakılırsa restoran bende güzel etki bıraktı.

Son olarak haliyle öğrenciyim dikkat ettiğim bir diğer nokta da fiyat.Restoran fiyat açısından gayet ucuz ve yemeklerde lezzetli.4gastronout olarak öneriyoruz. :)



0 yorum:

Yorum Gönder