İzmit'in En Özel ve En Güzel Cafesi'' Cafe Kristo''

             


Cafe Kristo 2004  yılında Coffee Break ismiyle kurulmuş olup, 2010 yılında isim hakkının satın alınmasıyla beraber Cafe Kristo olarak konuklarını beklemektedir.






Fethiye caddesinin başında olan bu köklü cafe İzmit'in en eski cafesi unvanına sahip.Emin olun cafe'nin  içine, görünümüne bayılacaksınız. Sakın diğer cafeler gibi sıradan bir yer beklentisiyle gitmeyin. Cafe'nin içi özenle toplanılmış antika eşyalardan, biblolardan tablolardan oluşuyor.







cafe kristo ile ilgili görsel sonucuGünümüz de ki cafelerden oldukça farklı. Hem çok modern hem çok samimi bir atmosferi var.Aynı zamanda cafe de ki eşyalar satılık etiketleri üzerinde.
Çok şey beğeneceğinize eminim.















Siz cafe'nin içini bu kadar övünce sakın sunulan lezzetlerin aşağı kalır yanı olduğunu sanmayın.

Özellikle bergamotlu demleme çayının tadına diyecek yok. Dinlenmek istediğiniz de sizi rahatlatacak çok güzel bir yer.


İçeceklerinin yanı sıra tatlı ve pastalarıyla da çok lezzetli bir mutfağı var. Benim en sevdiğim tatlısı ise brownie' si bana sorarsanız yanında da kahve sipariş etmeyi unutmayın.




Eee tatlısı, kahvesi var ama ana yemeği yok mu ya aç gidersem diyorsanız sakın endişelenmeyin. Birbirinden lezzetli ana yemekleri mevcut.











köri soslu tavuk ile ilgili görsel sonucuZengin menüsüyle seçim yapmakta zorlanacaksınız. Makarnasından, tavuklu yemeklerine uzanan çeşitli bir yelpazeye sahip.

Özetlemek gerekirse her daim gitmekten memnun kalacağınız çok tatlı bir mekan. Eğer İzmit'e geldiyseniz yolunuz mutlaka Kristo'ya düşsün.

0 yorum:

Yorum Gönder